Bröderna Fhyr AB

Vi tillverkar och säljer kabelmattor till lastbilspåbyggnader

Med över 30 års erfarenhet i branschen tillverkar vi kabelmattor som är anpassade efter lastbilars olika funktioner.

Kabelmattor

Vi har en egen produktion av kabelmattor som är inriktad främst till lastbilspåbyggnader.

Vi är en av få tillverkare i Sverige som är specialiserade på att tillverka kabelmattor som är ämnade för lastbilar. Kabelmattorna är speciellt utvecklade för att koppla samman de olika tekniska funktioner som behövs i lastbilar. Vi gör både standardiserade kabelmattor som är utvecklade för de flesta lastbilar, samt specialutvecklade kabelmattor som är anpassade efter era specifika behov. Vi är hjärtligt välkomna att höra av er till oss så hjälper vi er med den kabelmatta just ni behöver.

Slå oss en signal om ni har några funderingar om kabelmattor!

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om kabelmattor.

Vad kostar en kabelmatta?

För närvarande har vi ingen prislista på våra produkter på vår hemsida. Dock svarar vi alltid på telefon. Vi erbjuder bra kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Kan ni specialtillverka kabelmattor för specifika ändamål?

För tillfället tillverkar vi kabelmattor och elkablage i olika serier som är anpassade att passa de flesta krav kunder har på dess funktioner. Vi gör inte specialtillverkningar i enstaka exemplar. Dock kan vi självklart specialtillverka produkter om ni köper in i större serier.

Tillverkar ni kabelmattor åt alla lastbilstillverkare?

Ja det gör vi. Det är vår specialitet att producera kabelmattor åt alla typer av lastbilar. Vi är en av få tillverkare inom området i Sverige idag och har mycket erfarenhet inom området. Ni kan vara säkra på att ni får den hjälp ni är ute efter när ni kontaktar oss.