Bröderna Fhyr AB

Vi tillverkar och säljer kabelmattor till lastbilspåbyggnader

Bröderna Fhyr AB har över 30 års erfarenhet inom tillverkning av kabelmattor som är skräddarsydda för att passa olika funktioner hos lastbilar. Vi har gedigen kunskap inom branschen och strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet.

Kabelmattor

Vi driver vår egen produktion av kabelmattor som främst riktar sig till lastbilspåbyggnader.

Vi är en av få tillverkare i Sverige som är specialiserade på att tillverka kabelmattor för lastbilar. Våra kabelmattor är speciellt utvecklade för att ansluta de olika tekniska funktionerna som lastbilar behöver. Vi erbjuder både standardiserade kabelmattor för de flesta lastbilar och specialutvecklade kabelmattor som är skräddarsydda efter era specifika behov. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er att få den perfekta kabelmattan för era behov.

Lastbil med släp kör genom tunnel

Slå oss en signal om ni har några funderingar om kabelmattor till era lastbilar!

Man i glasögon som fokuserar på en app på sin smartphone

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om kabelmattor.

Vad kostar en kabelmatta?

För närvarande har vi ingen prislista på våra produkter på vår hemsida. Dock svarar vi alltid på telefon. Vi erbjuder bra kvalité till konkurrenskraftiga priser.

Kan ni specialtillverka kabelmattor för specifika ändamål och lastbilar?

För tillfället tillverkar vi kabelmattor och elkablage i olika serier som är anpassade att passa de flesta krav kunder har på dess funktioner. Vi gör inte specialtillverkningar i enstaka exemplar. Dock kan vi självklart specialtillverka produkter om ni köper in i större serier.

Tillverkar ni kabelmattor åt alla lastbilstillverkare?

Ja det gör vi. Det är vår specialitet att producera kabelmattor åt alla typer av lastbilar. Vi är en av få tillverkare inom området i Sverige idag och har mycket erfarenhet inom området. Ni kan vara säkra på att ni får den hjälp ni är ute efter när ni kontaktar oss.