Bröderna Fhyr AB

Vi tillverkar samt monterar apparatlådor

Till oss kan ni även vända er till när ni är i behov av tillverkning och montage av apparatlådor till lastbilar.

Apparatlådor

Vi kan förse lådor och kopplingsboxar med lämpliga anslutningar och kabelgenomföringar, önskade komponenter och kopplingslister.

Ni kan vända er till oss när ni är i behov av apparatlådor för lastbilar. Apparatlådorna är ämnade att innehålla samt koppla samman olika elektronik i lastbilarna. Vi har många apparatlådor som passar de flesta lastbilar. Ni kan även få specialtillverkade apparatlådor ifall ni kräver att de ska passa specifika funktioner ni har till era lastbilar. Välkomna att höra av er så hjälper vi er!

Slå oss en signal om ni har frågor om apparatlådor till lastbilar.

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om borrar och apparatlådor.

Vad kostar en apparatlåda?

Priset varierar beroende på vad ni är i behov av för apparatlåda. Vi har apparatlådor i olika mått och material till olika ändamål. För tillfället har vi ingen prislista på våra produkter på vår hemsida. För prisinformation är ni välkomna att slå oss en signal. Vi har självklart konkurrenskraftiga priser!

Vad behöver man en apparatlåda till?

Apparatlådor finns i alla lastbilar för att förvara och koppla samman elektroniken som finns i lastbilen. Dessa behöver även vara anpassade för de olika tekniska funktioner lastbilen har. Vi har kunskapen och erfarenheten att hjälpa er med detta!

Hur fungerar leveransen av apparatlådorna?

Det funkar som så att vi bygger apparatlådorna på plats och levererar ut till dig som kund. Välkomna att slå oss en signal vid övriga frågor och funderingar så hjälper vi er!