Bröderna Fhyr AB

Vi tillverkar och monterar apparatlådor för alla sorters lastbilar

Kontakta oss när ni behöver tillverkning och montage av apparatlådor för lastbilar. Vi är experter på att leverera högkvalitativa och pålitliga lösningar som möter era behov.

Apparatlådor

Vi kan utrusta lådor och kopplingsboxar med lämpliga anslutningar, kabelgenomföringar samt önskade komponenter och kopplingslister.

När ni behöver apparatlådor för era lastbilar kan ni vända er till Bröderna Fhyr AB. Våra apparatlådor är avsedda att rymma och ansluta olika elektroniska komponenter i lastbilarna. Vi har ett brett utbud av apparatlådor som passar de flesta lastbilarna, och om ni behöver specialtillverkade apparatlådor för att passa specifika funktioner i era fordon, kan vi också hjälpa er med det. Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi er gärna!

Slå oss en signal om ni har frågor om apparatlådor till lastbilar.

Man i glasögon som fokuserar på en app på sin smartphone

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om borrar och apparatlådor.

Vad kostar en apparatlåda?

Priset varierar beroende på vad ni är i behov av för apparatlåda. Vi har apparatlådor i olika mått och material till olika ändamål. För tillfället har vi ingen prislista på våra produkter på vår hemsida. För prisinformation är ni välkomna att slå oss en signal. Vi har självklart konkurrenskraftiga priser!

Vad behöver man en apparatlåda till?

Apparatlådor finns i alla lastbilar för att förvara och koppla samman elektroniken som finns i lastbilen. Dessa behöver även vara anpassade för de olika tekniska funktioner lastbilen har. Vi har kunskapen och erfarenheten att hjälpa er med detta!

Hur fungerar leveransen av apparatlådorna?

Det funkar som så att vi bygger apparatlådorna på plats och levererar ut till dig som kund. Välkomna att slå oss en signal vid övriga frågor och funderingar så hjälper vi er!