Bröderna Fhyr AB

Vi tillverkar och säljer elkablar och elkablage till lastbilar.

Behöver ni hjälp med elsystem till lastbilar så har ni hittat rätt. Vi tillverkar elsystem och elkablar till lastbilspåbyggnader.

Elkablar till lastbilar

Till oss kan ni vända er när ni behöver köpa olika elsystem och elkablage till lastbilspåbyggnader.

Vi tillverkar olika typer av elsystem och elkablar som är ämnade för lastbilspåbyggnader. Vi har klipp/skalmaskiner för kabelareor från 0,35 till 90 mm2 . Det finns även flerledare upp till 25 mm i diameter. Vi är flexibla i vår tillverkning och har lösningar till de flesta av era elkabelbehov. Välkomna att höra av er till oss med era behov så hittar vi en lösning tillsammans!

Kontakta oss så hjälper vi er med rätt elkablage för just er!

Frågor & Svar

Här besvarar vi vanliga frågor om elkablage.

Vad har ni för priser på era elkablar?

Vi har för tillfället ingen prislista på våra produkter på vår hemsida. Ni är välkomna att slå oss en signal för våra priser. Vi ser till att alltid vara konkurrenskraftiga med våra priser.

Vad är viktigt att tänka på när man köper elkablar och elsystem?

Det är viktigt att välja en erfaren och pålitlig leverantör som producerar elkablar med kvalité. Elkablar skall göras med kvalitativt material och ha en felfri isolering för att undvika eventuella olyckor. Med över 30 år i branschen kan ni lita på att vi levererar elkablar med kvalité!

Gör ni elkablar till andra fordon än lastbilar? Eller andra maskiner?

Vi gör faktiskt även elkablage och elsystem till andra användningsområden utöver lastbilar. Det är bara att slå oss en signal så kan vi hjälpa er med de elsystem och elkablage ni behöver.