Bröderna Fhyr AB

Kablagetillverkning och försäljning av elsystem

Om ni behöver hjälp med elsystem till lastbilar har ni kommit helt rätt. Bröderna Fhyr AB specialiserar sig på tillverkning av elsystem och elkablar för lastbilspåbyggnader.

Vi säljer och tillverkar elkablage

Ni kan vända er till oss när ni behöver köpa olika elsystem och elkablage för lastbilspåbyggnader. Vi erbjuder högkvalitativa produkter och kunnig service för att möta era behov.

Vi specialiserar oss på tillverkning av olika typer av elsystem och elkablar som används i lastbilspåbyggnader. Våra klipp- och skalmaskiner hanterar kabelareor med en diameter från 0,35 mm2 till 90 mm2. Dessutom tillverkar vi flerledare med en diameter upp till 25 mm. Med vår flexibla tillverkning kan vi erbjuda lösningar för de flesta av era elkabelbehov. Vi välkomnar alla förfrågningar och hjälper er gärna att hitta en passande lösning tillsammans!

Närbild av lastbils framdel i hög hastighet på asfalt

Vi hjälper er med ett passande elsystem för era lastbilar

Man i glasögon som fokuserar på en app på sin smartphone

Frågor & Svar

Här besvarar vi vanliga frågor om elkablage.

Vad har ni för priser på era elkablar?

Vi har för tillfället ingen prislista på våra produkter på vår hemsida. Ni är välkomna att slå oss en signal för våra priser. Vi ser till att alltid vara konkurrenskraftiga med våra priser.

Vad är viktigt att tänka på när man köper elkablar och elsystem?

Det är viktigt att välja en erfaren och pålitlig leverantör som producerar elkablar med kvalité. Elkablar skall göras med kvalitativt material och ha en felfri isolering för att undvika eventuella olyckor. Med över 30 år i branschen kan ni lita på att vi levererar elkablar med kvalité!

Gör ni elkablar till andra fordon än lastbilar? Eller andra maskiner?

Vi gör faktiskt även elkablage och elsystem till andra användningsområden utöver lastbilar. Det är bara att slå oss en signal så kan vi hjälpa er med de elsystem och elkablage ni behöver.